U heeft geen geldige Flash Player geinstalleerd!
Deze is HIER te vinden!
Avicentra Dierenspeciaalzaak

Osmosewater voor aquarium bij Avicentra Dierenspeciaalzaak

Voor een aquarium met een optimale plantengroei zonder algengroei zijn de juiste waterwaarden essentieel. Leidingwater is niet alleen erg hard en heeft daardoor een hoge pH, het bevat tevens (te) hoge concentraties silicaat, nitraat en fosfaat. Plantengroei wordt hierdoor geremd terwijl algen meer kans krijgen zich te ontwikkelen. Om aquariumwater met je juiste parameters te verkrijgen, kan osmosewater de oplossing bieden. 

Osmosewater (technisch gezien eigenlijk omgekeerd osmosewater) is water wat ontdaan is van vrijwel alle verontreinigingen van het leidingwater zoals kalk, zouten, silicaat, nitraat etc. Door dit osmosewater in een mengverhouding van ca. 1:1 met leidingwater te gebruiken voor de aquariumwaterverversing, kunnen uiteindelijk de ideale waterwaarden worden bereikt. Behalve een optimale plantengroei zullen betere aquariumwaterparameters ook zorgen voor gezondere vissen en eventueel betere kweekresultaten.

Osmosewater voor een optimale plantengroei en gezonde vissen

Osmosewater voor een optimale plantengroei en gezonde vissen


Vanaf heden kunt u bij Avicentra Dierenspeciaalzaak terecht voor osmosewater. 
Ons osmosewater is door een extra DI filter vrij van silicaat, dat in veel gevallen de boosdoener is van de bekende alg die aanslag op de ruiten veroorzaakt.

Wij verkopen ook :

JuwelLogo.jpg

Statistieken

Artikelen bekeken hits
247651