U heeft geen geldige Flash Player geinstalleerd!
Deze is HIER te vinden!
Avicentra Dierenspeciaalzaak

Nieuws

Het laatste nieuws van Avicentra Dierenspeciaalzaak:

Chuckit Ultra Ball, de ideale bal voor honden

Avicentra Dierenspeciaalzaak heeft de ideale vervanger voor (honden)tennisballen: De Chuckit Ultra Ball!

Voordelen van deze bal:

- schuurt nauwelijks de tanden, in tegenstelling tot een tennisbal vol met zand.
- past perfect in de ballenwerper.
- duurzaam en drijvend

Normaal €14,50
Bij Avicentra Dierenspeciaalzaak een 2-pack Ultra Balls in de aanbieding voor €10,95!

Chuckit ultra ball aanbieding goedkoop

Superpremium hondenvoeding Natural Health en Pro-Vet

Avicentra Dierenspeciaalzaak heeft vanaf heden hondenvoeding van Natural Health en Pro-Vet in de schappen.

Natural Health onderscheidt zich door de keuze van de grondstoffen van den hondenbrokken. Zo wordt er bij de Natural Health Pure&Simple lijn specifiek gekozen voor 1 eiwitbron (lam OF vis) en 1 koolhydratenbron (rijst). Hierdoor is Natural Healt echt hypoallergeen in tegenstelling tot veel andere "hypoallergene" merken die meerdere bronnen aanspreken. Top of the bill bij Natural Health is de Carnivore, een revolutionaire hondenbrok met een extreem hoog vleespercentage zonder toevoeging van gluten. Hierdoor is Natural Health een zeer goed alternatief voor versvlees voeding.

Pro-Vet hondenvoeding richt zich op specifieke klachten of aandoeningen bij honden. Zo is er speciaal voer voor onder andere voedselovergevoeligheid, gebitsproblemen, mobiliteit en hartfalen.

U bent van harte welkom in onze dierenspeciaalzaak in Monster (Westland) voor een voedingsadvies afgestemd op uw hond! Online bestellen kan natuurlijk ook in onze Dierenspeciaalshop.nl!

Natural Health Pro-Vet hondenvoeding Avicentra

Hond bang voor vuurwerk? Thundershirt!

Thundershirt is een inovatieve en veilige oplossing voor angstige, stressvolle honden. Veel honden zijn angstig voor bijvoorbeeld vuurwerk, onweer, auto of reizen. Het Thundershirt gaat gemakkelijk aan en zorgt voor een constante druk op de romp van de hond. Deze druk heeft een enorme kalmerende werking voor de meeste honden. Thundershirt is verkrijgbaar in 7 maten, van XXS t/m XXL.

Thundershirt is de oplossing voor:

* Angst voor onweer
* Auto of reis angst
* Prikkelbaarheid
* Scheidingsangst
* Angst voor hondenhok
* Trekken aan de lijn
* Problemen met blaffen
* Reactiviteit
* Algemeen training gereedschap
* Angst voor elk geluid
* Algemene vreeswekkendheid

 

Thundershirt bij honden bang voor vuurwek

Leuk! Kerstmuts met baard voor de hond

Bijzonder leuk voor de feestdagen: de kerstmuts met baard voor honden! Zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten en memorabele foto's. Verkrijgbaar in 3 maten, er is er dus altijd wel 1 die uw hond past!

Kerstmuts voor de hond

Viyo Prebiotica voor hond en kat Voordeelactie!

Wist u dat 70% van het natuurlijke afweersysteem van uw hond of kat in de darmen ligt? Een gezonde darmwerking is daarom van essentieel belang voor een hoge weerstand. Viyo is een prebiotische drink die de ontwikkeling en activiteit van darmflora stimuleert. Daarbij helpt Viyo het tegenhouden van schadelijke bacteriën in het darmstelsel. Viyo is er voor jonge, volwassen en oudere honden en katten. U geeft dagelijks 1 portiezakje Viyo aan uw hond of kat. Een doosje Viyo bevat 7 portiezakjes, voldoende voor 1 week.

Bij aankoop van 3 doosjes Viyo krijgt u bij Avicentra Dierenspeciaalzaak de 4e gratis! U vindt ons aan de Herenstraat 17 te Monster, gemeente Westland. Online bestellen kan natuurlijk ook in onze Dierenspeciaalshop.

Viyo Prebiotica voor hond en kat

 

Wij verkopen ook :

Prestige_nutribird.jpg

Statistieken

Artikelen bekeken hits
247653