U heeft geen geldige Flash Player geinstalleerd!
Deze is HIER te vinden!
Avicentra Dierenspeciaalzaak

Nieuws

Nieuw binnen: Super hondenspeelgoed van Jolly Pets en Chuckit!

Dierenspeciaalzaak Avicentra heeft nu het ultieme speelgoed voor honden in de collectie. In onze dierenwinkel in Monster, Westland vindt u een groot aanbod speelballen, apporteerspeelgoed en vulbare voerballen van de topmerken Jolly Pets en Chuckit. Beide merken staan bekend om hun innovatieve speelgoed voor honden.

Chuckit hondenspeelgoed speelballen

Chuckit is vooral bekend geworden om zijn ballenwerper, welke veel geïmiteerd maar nooit geëvenaard is. De nieuwe Chuckit Ultra Launcher gooit zelfs tot 3 maal verder dan een gekopieerde versie! Voor de Ultra launcher zijn er vele bijpassende werpballen verkrijgbaar, waaronder lichtgevende en fluitende ballen. De Chuckit Player en Trainer zijn perfect geschikt voor het (aanleren van) apporteren van uw hond.

Jolly Pets hondenspeelgoed speelballen

Jolly Pets heeft onder andere de Jolly egg en Push-n-play in de collectie, speelgoed wat nagenoeg onverwoestbaar is. Ideaal voor honden met extreme kaakkracht of die ander speelgoed makkelijk kapot krijgen! Vulbare speelballen en leuk apporteerspeelgoed maakt het aanbod van Jolly Pets compleet.

 

Interball hondenvoetbal speelbal

De Interball is buitengewoon leuk speelgoed voor zowel hond als baasje! Deze speelbal met 2 handvaten is drijvend en kan ook als voetbal worden gebruikt.

 

 

Nieuwsgierig geworden? Komt u eens langs in onze dierenspeciaalzaak of neem een kijkje in onze Dierenspeciaalshop.nl!

Wij verkopen ook :

supreme-petfoods-logo.jpg

Statistieken

Artikelen bekeken hits
239247